четвер, 31 серпня 2017 р.

Український вибір

За Регіональним планом заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 рік у Донецькій області бібліотеки Добропільської міської ЦБС ведуть інформаційну роз'яснювальну роботу з цього напрямку.

В бібліотеці-філії № 4 підготовлено інформаційний стенд «Погляд у майбутнє». Інформація стенду надає широкі відомості: від значення терміну «інтеграція» до значення входження України до складу НАТО для кожного громадянина.
На абонементі Центральної міської бібліотеки до уваги користувачів була представлена тематична полиця «Україна – НАТО: безпека через партнерство». Полиця була презентована в рамках Регіонального плану заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України.
В бібліотеці-філії № 2 оформлено інформаційний стенд "Україна на шляху до НАТО".



На абонементі бібліотеки-філії № 3 демонструвалася  інформаційна добірка присвячена Евроінтеграції. Вона знайомила читачів з нормативно-правовою базою, з досвідом країн - членів НАТО, представляла матеріали, в яких провідні аналітики відстоюють свої погляди на проблему безпеки і відповідні аспекти політики Альянсу.

Революція Гідності відкрила для України нові перспективи значної активізації стратегічного курсу на європейську та євроатлантичну інтеграцію.
Виходячи з довгострокової цілі приєднання до загальноєвропейської системи колективної безпеки, основою якої є НАТО, Україна вибудовує нові підходи до забезпечення національної безпеки. 
З цією метою Україна здійснюватиме інтеграцію до європейського політичного, економічного, правового простору з метою набуття членства в Європейському Союзі, а також поглиблюватиме співробітництво з НАТО з метою досягнення критеріїв, необхідних для набуття членства у цій організації.
Усім відвідувачам бібліотек надана можливість ознайомитися за потребою з питанням євроатлантичної інтеграції з електронних джерел.
Майбутнє України нерозривно пов’язане із запровадженням європейських стандартів спільної демократії та наступним інтегруванням в європейські та євроатлантичні структури.

Немає коментарів:

Дописати коментар