пʼятницю, 7 квітня 2017 р.

Методичний десант в бібліотеці-філії № 3

7 квітня 2017 року черговою книгозбірнею, що попала "під приціл" методистів, стала Новодонецька бібліотека-філія № 3. Метою відвідувань бібліотек методистами є виявлення потенціалу бібліотеки, надання консультативної, методичної та практичної допомоги. Ця зустріч відповідала всім заявленим критеріям. 
Приємно було спостерігати за кількістю відвідувачів в бібліотеці, двері буквально не зачинялися. Враження склалося таке, що в селищі дуже полюбляють читати і дорослі, і малі. Під час нашого візиту, до бібліотеки завітали учні 7 класу ЗОШ № 16 на чолі з класним керівником Сідлецькою І.А. на екскурсію. Давно не доводилося спостерігати такої зацікавленості у дітей до літератури, безперечно, в цьому велика заслуга вчителя.
Методистами було надано декілька професійних консультацій та методичних рекомендацій. А ось що стосується практичної допомоги, залишилося декілька невирішених питань з електронною поштою. Незрозуміло чому іноді не вдається зайти на власний сайт на сервісі юкоз. Вирішено було замінити його на блог. Сказано - зроблено. Створено блог Новодонецької бібліотеки-філії № 3, який одразу почав наповнюватися новим матеріалом. Головне тепер оперативно його оновлювати, а розказати про свою бібліотечну роботу Ірині Володимирівні і Ірини Олександрівні є що. Тож чекаємо на актуальні новини з бібліотеки).
Оформленню бібліотечного простору завжди приділяється багато уваги та багато зусиль прикладається для його створення. В Новодонецькій бібліотеці відчувається, з якою теплотою та любов'ю до своєї роботи бібліотекарі оформлюють виставки, прикрашають приміщення. Здавалося б ну неможливо почуватися комфортно в холодному та не відремонтованому приміщенні, але хазяйки закладу зробили все можливе і неможливе для того, щоб відвідувачі не помічали незручностей. Але ж немає межі досконалості, тому для покращення виставкової діяльності бібліотекарі вивчають можливості програми Publisher, а методичні працівники їм в цьому допомогли практично. Мабуть, найближчим часом виставки в  цій філії заграють по-іншому. 
Дякуємо зав.філією № 3 Яскель Ірині Володимирівні та бібліотекарці Крицькій Ірині Олександрівні за гостинний прийом, приємне спілкування, професійне відношення до своєї справи та позитивний настрій. Не дивлячись на те що ми дуже замерзлі, в цілому залишилися дуже задоволенні відвідуванням бібліотеки-філії № 3.
 

1 коментар:

  1. Дякуємо, що Ви завітали до нас, допомогли нам. За допомогою Вас день пройшов плідно та насичено.

    ВідповістиВидалити