понеділок, 7 березня 2016 р.

8 березня - свято краси і гармонії, свято ніжності і натхнення, свято жінок!

8 березня - свято краси і гармонії, свято ніжності і натхнення, свято жінок! В цей день всі жінки виглядають особливо - очі світяться радістю. Саме з цього дня, здається, починається справжня весна. Всім представницям прекрасної половини людства бібліотеки Добропільської ЦБС бажають здоров'я, щастя, добробуту, кохання, молодості, натхнення, гармонії, завжди тільки гарного настрою і безліч бажаних подарунків!



Бібліотека-філія № 2
Центральна міська бібліотека

Багатьом жінкам притаманна така риса характеру, як слабкість. А деякі жінки дуже театрально вміють її грати. Жіноча слабкість - це гра, яку вона розігрує для чоловіків. Їм приємно відчувати, що вони розумні , сильні, розумні Їм потрібно разом з жінкою відчувати свою потужність і силу . Чоловікові хочеться бути великим і владним , показати свою силу. 
Жінці теж приємно побути маленькою, відчути, що про неї піклуються, за нею доглядають, їй подобається, коли їй виявляють увагу. Жіноча слабкість вигідна як чоловікам так і жінкам. Міф про жіночої слабкості підтримуються обома сторонами.
Бібліотекарі бібліотеки-філії № 5, вирішили підтримати жінок- користувачів бібліотеки, в бажанні бути слабкими та ніжними. І напередодні Міжнародного жіночого дня запропонували їм виставку-свято«Жіночі слабкості».
           
Бібліотека-філія № 5     

Немає коментарів:

Дописати коментар