пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Факультет "Портал інновацій"


18.03.2016 в рамках методичного універу відбулася зустріч на факультеті "Портал інновацій" в Центральній міській бібліотеці. Темою спілкування було актуальне питання - "Реклама бібліотек і їх послуг в мережі Інтернет". Колеги з віддалених філій були на зв'язку в режимі скайп-конференції і це також використання Інтернет-ресурсів для покращення роботи. 
Бібліотеки нашої системи, як сучасні заклади культури, йдуть в ногу з часом і активно використовують всі можливі засоби популяризації своєї діяльності в мережі Інтернет. Колеги поділилися своїм досвідом роботи в просуванні інформації про бібліотеку і бібліотечні послуги в мережі. Час настійно вимагає від бібліотечних фахівців уміння не тільки цікаво розповісти про свої достоїнства, яскраво показати багатопланову роботу, продемонструвати свою значимість і необхідність в суспільстві, а й використовувати сучасні засоби просування інформації. 
Кожна бібліотека нашої системи має свій сайт, веде активну діяльність в соцмережах. Бібліотекарі розуміють, що представлення бібліотек в соціальних мережах вже не данина моді, а необхідність, що бібліотечна справа переходить на інший рівень.






Наше професійне спілкування на тему "Реклама бібліотек і їх послуг в мережі Інтернет" виявилося дуже насиченим, цікавим, змістовним. Розвивати цю тему ми з колегами вирішили безпосередньо спілкуючись в коментарях на наших бібліотечних сайтах, блогах, сторінках. Коментуйте, висловлюйте свою думку, діляться виниклими ідеями. 

2 коментарі:

  1. Такі зустрічі вкрай потрібні.Цікаво,корисно,тепло!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже приємно коли старання оцінюються позитивно) Хочеться сподіватися, що в усіх колег теж залишилися тільки приємні враження.

      Видалити