середу, 30 березня 2016 р.

В бібліотеці - можливо все!


В бібліотеці можливо все! Навіть зустріч із справжнісінькою дитячою письменницею. Так 30 березня до Центральної міської бібліотеки завітали вихованці старшої групи "Метелики" дитячого садку "Ластівка", які мали змогу поспілкуватися віртуально з цікавою творчою людиною, письменницею Анною Коршуновою

Анна Коршунова – відома українська дитяча письменниця, авторка книг «Фроська - кімнатна фея», «Пригоди лицаря Морквицаря», «Паровозик Пузя», «Разом - веселіше» та ін., дитячих віршів, п’єс. Лауреат премій «Просто так», «Коронація слова, дипломант І Корнійчуковської премії, член Національної спілки письменників України.
На думку автора вже семи книг загальним тиражем близько 50 тисяч примірників, в сучасній дитячій літературі багато магії і чарівників, зате дуже не вистачає життєвих, реальних розповідей.
Пані Анна розповіла маленьким слухачам, про те, що вона черпає натхнення та ідеї з власного життєвого досвіду, виховуючи двох синів. Сподобалося дітям і знайомство з ванільною лялькою-феєю. До речі Анна сама виготовляє такі іграшки, і поділилася з нашими маленькими гостями як можна зробити із звичайної майки іграшку зайчика, і грати разом придумуючи свою власну казку. 
"Метелики" із задоволенням поспілкувалися з дитячою письменницею, пообіцяли читати книжки і приходити в бібліотеку. З гарним настроєм завершилася зустріч, а враження залишилися найреальніші. Дякуємо нашим друзям-колегам з Центральної міської бібліотеки  ім. Т.Г. Шевченка м. Суми за організацію та підтримку у проведенні віртуальної зустрічі.


Немає коментарів:

Дописати коментар