четвер, 20 лютого 2020 р.

Небесна сотня. Герої не вмирають...

14 лютого в бібліотеці-філії №4 відбулося вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні , які віддали своє життя за рідну землю, за Україну, в тому числі й нашого  земляка-героя Володимира Наумова. Їм, мужнім, незламним українцям та їхнім побратимам, чиї душі на небесах, був присвячений патріотичний урок «На варті наших душ Небесна Сотня».


Серія інформаційних виставок в структурних підрозділах Добропільської міської ЦБС нагадала користувачам бібліотек про безсмертний героїзм наших співвітчизників, що виборювали незалежність України.

Так в читальному залі бібліотеки-філії №4 була презентована виставка «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», яка містила документальні та художні книги сучасних українських авторів про події на Майдані, а також світлини Героїв Небесної Сотні та підбірку газетних статей «Революція Гідності». Бібліотекарі розповіли хронологію подій Революції гідності від перших мирних днів до відкритого протистояння протягом трьох діб лютого 2014 (з 18 по 20), коли відходили у вічність українці, віддаючи власні безцінні життя заради нової омріяної України. Знайомили з книгами, в яких висвітлюється подвиг героїв Небесної сотні: Матіос М. «Приватний щоденник», Рудневич М. «Я з Небесної Сотні», Базів В. «Армагеддон на Майдані» та інші.




В читальному залі Центральної міської бібліотеки до уваги користувачів запропонована тематична полиця «Небесна сотня. Зима, що нас змінила». Бібліотекою-філією №2 було експоновано фотовиставку «Небесній сотні шана й повага». На фото зображені дуже гарячі, «пікові» події, миті найбільших загострень, які відбувались на Майдані Незалежності під час Революції Гідності.
Бібліотека-філія №3 презентувала книжкову виставку та провела для підлітків смт Новодонецьке годину громадянської свідомості  «Небесна сотня. Герої не вмирають».

Немає коментарів:

Дописати коментар