пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Як святкують День закоханих в добропільських бібліотеках?

14 лютого, День святого Валенина, полюбляють як діти, так і дорослі. Отже, бажаючих власноруч виготовити валентинку потягом тижня напередодні свята в дитячій бібліотеці було вдосталь.


Бібліотека-філія №1 запропонувала своїм відвідувачам обрати книгу до смаку з виставки-панорами «Як виглядає кохання», на якій були представлені найвідоміші світові бестселери про найчарівніше почуття, яке торкається кожного серця у свій час.


14 лютого працівники Центральної міської бібліотеки разом з вихованцями Центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю занурювалися в високі, чисті, щирі почуття. Коханню всі віки підкоряються і наші друзі не є винятком. Адже кожен мріє про неземне кохання. Надихнувшись любовною лірикою, наші друзі виготовили вітальні листівки з нагоди свята.


Бібліотекарки Новодонецької бібліотеки-філії №3 в партнерстві з музичною школою запросили шанувальників романсу до музичної вітальні «Романсу ніжні наспіви», який пройшов напередодні Дня Валентина, 13 лютого.

Працівники бібліотеки-філії №2 запропонували розширити межі кохання й запросили 14 лютого всіх закоханих в книгу. Адже  14 лютого світова спільнота святкує Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, яка започаткована у 2012 році американкою та засновницею відомого сайту дитячої книги Delightful Children’s Books, Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.


1 коментар:

  1. Strange "water hack" burns 2 lbs in your sleep

    More than 160 thousand men and women are trying a easy and SECRET "water hack" to drop 1-2 lbs each and every night as they sleep.

    It's scientific and it works with anybody.

    This is how you can do it yourself:

    1) Hold a glass and fill it up half the way

    2) And then follow this amazing HACK

    so you'll be 1-2 lbs lighter the next day!

    ВідповістиВидалити