четвер, 14 лютого 2019 р.

День всіх закоханих в бібліотеці - романтика

Напередодні дня закоханих в Центральній міській бібліотеці на абонементі була представлена книжкова виставка для широкого кола читачів - «Любов дарує крила!»

На поличках цієї виставки користувачі  бібліотеки зможуть знайти любовну лірику Булата Окуджави, Володимира Сосюри, Андрія Малишка, Ліни Костенко, Василя Симоненка. Та звернутися до класиків світової і вітчизняної літератури, які особливу роль у своїй творчості приділяли коханню. Через ці твори червоною стрічкою проходить тема любові, кохання та романтичних відносин між закоханими. Звертаючись до розділу, на якому представлені сучасні любовні романи ви гарантовано отримаєте море задоволення, разом з героями книг будете мати змогу пережити чарівні миті романтичних стосунків.


«Книжкове бібліосерце» - так називалася акція, яка пройшла у бібліотеці-філії № 3 з 9 лютого до дня святого Валентина. Працівники бібліотеки спробували створити своїм читачам святкову атмосферу, дали відчути дихання весни раніше призначеного строку. Цього дня прийнято поздоровляти не лише об'єкт зітхань, але і близьких, дорогих людей. Мета акції розширити кругозір, підвищити загальний рівень культури, яка так бракує в суспільстві, поглибити знання про традиції інших країн, а також формування суті і значення любові.
Романтичне свято надихнуло працівників бібліотеки-філії № 4 провести акцію «Від серця до серця». Вони напередодні Дня святого Валентина власноруч виготували  валентинки та вручали їх відвідувачам бібліотеки з нагоди свята.  Для своїх читачів на дорослому абонементі бібліотекарі оформили  книжкову виставку «Любові чарівні сторінки» та провели бібліографічний огляд книжок, представлених на розсуд читачів.  Якби там не було, а кохання існує стільки, скільки існують і люди, і займає головне місце у їхньому житті. Тому і літературна відбірка була на всі смакиІ  Читачі ознайомилися з книгами Даніели Стіл, Анн та Серж Голон, Джоани Ліндсей, Маргарет Митчел, Катерини Вільмонт, Олени Лагутіною та інших авторів.
Працівники дитячої бібліотеки вирішили створити романтичну атмосферу і організували виставку-побачення "Кохання- це..", де користувачі бібліотеки мають можливість ознайомитись з різноманітними творами різних епох про це таємне почуття. Цього дня навіть повітря сповнене коханням, тому, щоб не заблукати у лабіринтах почуттів, фахівцями бібліотеки було створено маленьких янголів-амурів, що з радістю виконують обов'язки провідників у великому серці із книжок.

Немає коментарів:

Дописати коментар