четвер, 15 лютого 2018 р.

"Все починається з любові"

14 лютого у день всіх закоханих бібліотечні працівники дарували своє тепло та увагу дітям з Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.
«Все починається з любові». Саме під такою назвою 14 лютого в Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей пройшов святковий майстер-клас по виготовленню закладки-серця до Дня святого Валентина, який залюбки провели бібліотекарі Центральної міської бібліотеки. 
Під час заходу дітям розповіли також історію виникнення свята закоханих. Натхненні легендою про священика Валентина, присутні із задоволенням взялися робити собі святкові книжкові закладинки, та й і не одну. Пропозиція прикрасити поробки за своїм смаком була підтримана усіма. І ось, через декілька хвилин в рученятах кожного з учасників заходу посміхались веселі сердечка. 
Та не забули робітники бібліотеки и про уподобання дітей щодо читання і принесли літературу, яку вони просили минулого разу. Щоб власна бібліотека Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей поповнилася літературою про рідне місто та рідний край, Центральна міська бібліотека подарувала книжки наших земляків: поетичні збірки та збірки історичних фактів про Добропілля, не забули й про солодощі. Цей день залишив у пам’яті тільки теплі спогади, щирі усмішки та сподівання на довгоочікувану зустріч незабаром.



12 лютого розпочалася Масляна, яка принесла з собою приємні клопоти для кожного. Отож, зараз для всіх триває святковий тиждень. І щоб малеча Добропільського Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей в такі веселі дні не нудьгувала, робітники Центральної міської бібліотеки завітали з розважальною програмою «Масляна до нас прийшла». Бібліотекарі розповіли дітлахам про цікаві традиції святкування Масляної. Як в народі кажуть, «З Масляною зиму проводжаємо, весну зустрічаємо». І всі присутні на святі доклали всіх зусиль задля того, щоб прохолода скоріше пішла від нас. В пригоді стали цікаві конкурси зі святковими атрибутами та різнобарвні малюнки, які дітлахи власноруч залюбки намалювали. Хороший настрій, дзвінкий сміх та безліч неймовірних вражень залишились у спогадах про цей день у кожного
А до бібліотеки завітали вихованці Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів на цікавий захід присвячений вивченню професій. Пізнавально-ігровий калейдоскоп "В світі професій" розкрив дітям таємничість деяких професій, зокрема бібліотекаря. Ігрові форми роботи дозволили весело та продуктивно провести час, бо кожен з гостей запевнив що це було дуже весело та цікаво, особливо гра з картками. Дітям потрібно було витягнути картку з намальованим представником якоїсь професії та без слів, за допомогою жестів показати хто ж зображений на картці. Висновком заходу стала розмова про світ навколо, про важливість для суспільства праці кожного, про взаємозв’язок фахівців різних професій.

Немає коментарів:

Дописати коментар