середу, 13 грудня 2017 р.

Захист звітів в Добропільській міській ЦБС

В Центральній міській бібліотеці 13 грудня відбулася у незвичному форматі зустріч бібліотечних працівників. Грудень місяць особливо напружений для бібліотек - це час планування і звітів, це час підсумків своєї роботи та аналізування. Презентація звітів роботи відбувалася у форматі печа-куча. Кожен виступаючий повинен був вкластися в 6,67 хвилин презентуючи свою роботу на 20 слайдах по 20 секунд. Потрібно сказати, що це дуже не просто виявити найголовніші аспекти своєї роботи і представити якість роботи.  Але ми впоралися, зробили це.
З презентацією своєї роботи виступили директор ЦБС - Ладченко О.В., заступник директора ЦБС - Козачук І.О., захищалися  МБВ ЦБС і відділ обслуговування ЦМБ а також всі завідуючі бібліотек-філій.  На мій погляд, досвід роботи відділу обслуговування Центральної міської бібліотеки був найцікавішим, бо містив в  собі порівняння та аналізування роботи відділу.
Вважаю, що інновація представлення своїх доповідей у форматі печа-куча, має право на життя, бо ця форма не втомлює, сприяє позитивному спілкуванню, а  графіки та цифри розмовляючи мовою цифр, здатні швидко і  наглядно продемонструвати результативність роботи. 
Виступ директор ЦБС - Ладченко Олени Віталіївни
Заступник директора Козачук Ірина Олександрівна презентує звіт своєї роботи за рік

Завідуюча відділом обслуговування - Воронцова Вікторія Вікторівна
Презентує роботу бібліотеки-філії №1 - завідуюча Сафонова Ганна Володимирівна

Завідуюча бібліотеки-філії № 2 - Демчук Лідія Миколаївна
Про роботу бібліотеки-філії № 3 розповідає завідуюча Яскель Ірина Володимирівна
Завідуюча бібліотеки-філії № 4 - Краснопольська Тетяна Володимирівна
Завідуюча бібліотеки-філії № 5 - Рябовол Оксана Іванівна
Хоружий Тетяна Миколаївна - бібліограф ЦБС  та Діденко Людмила Олександірвна діляться враженнями щодо відвідування культурної толоки в м. Покровськ


Немає коментарів:

Дописати коментар