середу, 31 травня 2017 р.

Ігровий клуб "Вчитися граючись"

В Центральній міській наразі ведеться робота по підготовці відкриття ігрового клубу "Вчитися граючись" - проекту, який реалізовується в рамках програми Active Citizens Ukraine від Британської Ради при підтримці ГО «Міцна громада» #activecitizensua #ngoStrongCommunity
Метою проекту є зацікавлення користувачів бібліотеки щодо отримання нових знань, залученні до спілкування, розвинення творчого потенціалу. Проект розраховано на широку аудиторію - дітей, підлітків, їх батьків. 
В бібліотеці працює Європункт, завдяки проекту "Вчитися граючись" тепер він поповнився цікавими настільними іграми. Дізнатися про маршрути країн Європи, туристичні пам'ятки тепер можна весело, граючись, наприклад за допомогою інтелектуальної гри "Барселона чи Верона?". Мета гри - розташувати картки з містами відповідно до їхнього місцеположення на осі північ-південь або схід-захід. Той, хто зробить найменше помилок та найбільше спіймає на помилках суперників, отримає максимум балів. Грати можна від 2 до 6 гравців. Гра захоплююча і цікава, а до всього, завдяки розташованій на картках інформації можна зімпровізувати і самим придумати інші ігри, наприклад розташовувати картки не за місцем знаходження, а за чисельністю населення. 

Давно замислювались як провести вільний час у родинному колі? Або чим зайняти свою дитину, окрім перебування у віртуальному світі? Настільні ігри з давніх-давен були популярним засобом для розваг. Крім того кожна гра буде сприяти розвитку мислення, уваги, моторики, пам’яті, логіки і, звісно, веселому настрою. Зовсім скоро ігровий клуб "Вчитися граючи" відчинить свої двері для всіх бажаючих. 

Немає коментарів:

Дописати коментар