четвер, 21 квітня 2016 р.

Вебінар "Формування екологічного світогляду та активної життєвої позиції юнацтва та молоді в бібліотеках України"

Сьогодні 21.04.2016 пройшов вебінар для бібліотечних працівників на тему "Формування екологічного світогляду та активної життєвої позиції юнацтва та молоді в бібліотеках України". У вебінарі приймали участь представники 23 бібліотек, серед них бібліотеки Кіровоградської, Луганської та Донецької областей.
Досвід роботи від Добропільської централізованої бібліотечної системи на тему "Роль бібліотек у формуванні екологічної культури мешканців Добропілля" представляла методист МБВ Добропільсьскої міської ЦБС - Шуман О.В.
Вебінар відбувся в рамках міжрегіональної взаємодії з реалізації проекту культурної інтеграції "Український Донбас". Проект сприяє відчуттю причетності до спільної справи всіх бібліотекарів України та підштовхує до партнерської взаємодії. 
Це не перший наш досвід спілкування з колегами з різних областей України, є надія що така практика стане нормою для українських бібліотекарів. Адже завжди цікаво дізнатися про те, як працюють професіонали з інших областей, які інноваційні форми роботи впроваджують в своїх бібліотеках.  
Дякуємо організаторам вебінару - Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва, сподіваємося на подальшу співпрацю. 

Фото-звіт





Кіровоградська ОЮБ




Добровеличківка

Добропільська міська ЦМБ

1 коментар: