понеділок, 25 квітня 2016 р.

Віртуальний урок "Використання технологій ВЕБ 2.0 в бібліотеці"

Вже півроку два рази на місяць (а буває і частіше) Центральна міська бібліотека зустрічається з колегами з філій у віртуальному середовищі в режимі онлайн, завдяки програмі скайп-конференція. Для того щоб обговорити поточні питання, намітити план спільних дій та просто поспілкуватися обмінюючись думками на професійні теми.
22 квітня наша зустріч була дуже насиченою, тому що вміщала в себе ще й віртуальний урок в рамках роботи методичного універу на тему "Використання технологій ВЕБ 2.0 в бібліотеці". Методист Добропільської міської ЦБС  докладно розповіла про поняття ВЕБ 2.0,  а також про те, як ми використовуємо ці технології в наших бібліотеках і як можемо використовувати ще більше. Предоставлено короткий огляд по роботі з календарем Google. 

Всім бібліотекам рекомендовано використовувати цей календар в синхронізації з методичним відділом. Також найближчим часом заплановано створити спільний блог на краєзнавчу тематику, адміністраторами якого будуть представники всіх бібліотек-філій та ЦМБ.
Технології ВЕБ 2.0 закріпилися в практиці бібліотек. Їх використання дозволяє покращити та полегшити виконання щоденних завдань.

Немає коментарів:

Дописати коментар