пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

"Ефективне використання інформаційного потенціалу в бібліотеці"

"Ефективне використання інформаційного потенціалу в бібліотеці"  - таку назву мав семінар що відбувся в Центральній міській бібліотеці 4.02.2016. На зустріч були запрошені всі бібліотечні працівники системи. 
Відкривала семінар директор Добропільської міської ЦБС Ладченко Олена Віталіївна. Бібліотечна галузь не стоїть на місці, законодавство постійно змінюється і спеціалісти повинні володіти останньою інформацією. Олена Віталіївна розповіла про нове в законодавстві, роз'яснюючи всі важкі для сприйняття, питання.   
Козачук Ірина Олександрівна - заступник директора ЦБС проаналізувала плани-звіти надані бібліотеками. Зазначила на що потрібно звертати особливу увагу при підготовці планів та звітів. Докладно пояснила як потрібно обирати форми роботи бібліотечних заходів, і про потребу обгрунтовувати обрану форму у звітах.   
Методист МБВ - (це я)  Шуман Ольга Володимирівна в своєму виступі-презентації намагалася донести до всіх присутніх про необхідність використовувати свій потенціал. Не тільки потенціал бібліотеки, як інформативного центру, а свій творчий, професійний і креативний особистий потенціал кожного працівника. Тільки з великою любов'ю до своєї професії і бажанням виконувати свою справу добре, будь-яка робота буде виходити найкраще.
Бібліотечні працівники бібліотек-філій  представили свій досвід роботи на тему "Ефективне використання інформаційного потенціалу в бібліотеці".  Всі намагалися показати і розкрити найкращі сторони своєї бібліотеки. І дійсно, враховуючи можливості, бібліотеки намагаються використовувати всі доступні ресурси в своїй роботі. 
Інформаційний потенціал в наших бібліотеках майже необмежений, а завдяки прояві особистого потенціалу бібліотекарів, його можна використовувати ще ефективніше. Тож є ще над чим працювати, до чого рости, і чого прагнути.
Велика подяка всім за участь, за підготовку, за розуміння. Успіхів в роботі! І пам'ятайте про свій особистий необмежений потенціал! 


















Немає коментарів:

Дописати коментар