середу, 10 лютого 2016 р.

Результати пост-опитування після проведення семінару "Ефективне використання інформаційного потенціалу бібліотеки"

Після семінару, який пройшов 4.02.2016 в ЦМБ всім колегам, які його відвідали,  було запропоновано пройти анонімне Пост-опитування. На семінарі було присутньо 20 спеціалістів, з них відповіли на питання 19. Дослідження показало що більшість присутніх вважають зустріч цікавою, корисною та інформативною. Середня оцінка загального рівня семінару - 4,6. Аналіз планів-звітів, який провела І.О.Козачук виявився змістовним та корисним, із 19 опитаних - 15 оцінили її доповідь на 5. 
А ось таким чином розділилися голоси за доповідь однієї з бібліотек:
З усіх представлених досвідів, найбільше сподобався досвід роботи бібліотеки-філії № 2.  За нього віддали свої голоси 7 респондентів. Абсолютна більшість, а точніше всі, вважають що потрібно використовувати інтерактивні форми роботи під час наступних зустрічей, Також всі колеги будуть використовувати в своїй роботі навички та знання які отримали, завдяки зустрічі (і це дуже приємно)

Ще раз всім велике спасибі, за участь в семінарі, за підготовку, за відповіді у пост-опитуванні. Ваші відповіді, дуже важливі для аналізу роботи МБВ і планування подальшої роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар