четвер, 25 лютого 2016 р.

Конкурс читців "В сім'ї вольній, новій"

Міський конкурс читців «В сім’ї вольній новій» пройшов 24.02.2016 в Центральній міській бібліотеці в межах Всеукраїнського конкурсу читців, присвяченого пам’яті Т.Г. Шевченка.
Епілогом до конкурсу стали слова Кобзаря
Ну що б, здавалося, слова...Слова та голос — більш нічого.А серце б’ється — ожива,Як їх почує!..
Дійсно вихованці театральної студії "Дзеркало" та студії ведучих концертів та шоу-програм "Престиж" підготувалися так, що жодне сердце присутніх не залишилося байдужим. Разом з конкурсантами ми сміялися та плакали, переживаючи маленькі життєві дійства. Як багато емоцій може викликати поезія, українська мова, слова класика... В метушні повсякденності ми не замислюємося над цим, забуваємо слова "Заповіта". Великі спасибі всім учасникам конкурсу  за можливість доторкнутися до вічних істин, прописаних  у "Кобзарі". 
Важко вибирати найкращого із кращих. Всі учасники мали дуже високий рівень підготовки, але за умовами конкурсу повинен бути переможець. В молодшій віковій категорії нагородою гран-прі була відзначена Луняка Анастасія. В середній віковій категорії переможницею стала Лягуша Марія. Перше місце в старшій вікової категорії зайняла Шуман Тетяна. 
Велику подяку хочеться висловити керівникам конкурсантів Пустовіт Наталії Іванівні та Цехладзе Лілі Романівні за бездоганну підготовку учасників конкурсу.   

Немає коментарів:

Дописати коментар