пʼятницю, 1 червня 2018 р.

День захисту дітей в бібліотечній системі

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей. У цей день у багатьох містах нашої країни проводяться різноманітні розважальні, ігрові та культурні заходи, присвячені дітям, і звісно ж за їх участі. Отож, і наше місто привітало дітлахів святковими фотозонами, конкурсами та різноманітними майстер-класами.

Бібліотекарі Добропільської Центральної міської бібліотеки, прихопивши з собою реквізит для творчої майстерні вирушили до скверу ЦКД, де і розпочали майстер-клас з виготовлення святкової листівки.
Охочих зробити собі на пам’ять листівку своїми руками до Дня захисту дітей було настільки багато, що працівники бібліотеки ледве встигали всім приділити увагу. Дітлахи творчо, натхненно та по дитячому безпосередньо прийнялись освоювати нову для них справу. У кожного в рученятах сяяло сонечко та посміхалось оточуючим. Та не тільки діти приймали участь у святкуванні, не відставали від малечі і батьки, залишаючи щирі побажання усім дітям планети Земля на своїх імпровізованих листівках. Всі учасники майстер-класу як дорослі так і маленькі, ну і звісно ж бібліотекарки, отримали не аби який заряд позитивних емоцій.


Земля без дітей?. . Ні, не уявити цього. Тому й звучить упродовж багатьох років у нашому житті гасло: «Мир дітям планети Земля!» Тому щороку перший день червня ми називаємо Міжнародним днем захисту дітей.
Традиційним стало святкування цього веселого свята Білицькою  бібліотекою-філією № 4.
Цього року гостями чарівного дійства «У небі сонечко сміється» були учні 2 –А класу ЗОШ №10. Радо привітали діти чарівну красуню, веселу й грайливу пору року Літечко, яке завітало на дитяче свято. Велику насолоду вони отримали від кругосвітнього плавання по океану розваг. Діти побували на різних островах. Особливо сподобалось їм на «Острові Гри». Тут на дітлахів чекали ігри: «Покажи слово», «Сонечко», «Весела кулька», розважальна вікторина.
На острові «Поетичному» школярі не тільки читали вірші, але і заспівали пісню про дитинство.



Малюючи РАДІСТЬ, свій справжній талант художників продемонстрували діти на острові 
«Малюнковому».
Але найбільше задоволення вони отримали на «Острові Подарунковому». Тут на школярів чекали посмішки та подарунки на згадку про таке веселе, чарівне свято для дітей.



Попереду літні канікули і ще багато цікавих подій в бібліотеках.

Немає коментарів:

Дописати коментар