неділю, 19 березня 2017 р.

"Мандри хромосом"


18 березня у Добропільськії центральній міській бібліотеці зібралися діти та їх батьки. Вони створювали веселі анімаційні гіфки до Всесвітнього Дня людей з синдромом Дауна.
Дякую, мамі сонечної дівчинки Наталі Косницькій із Вінниці, за надихання цією тематикою, за добрі справи, які вона робить заради своєї доньки, інших сонячних дітей, їх сімей та суспільства у цілому! Бо розуміння потреб інших людей робить нас толерантнішими. Вихователь реабілітаційного центру сказала, що важливий сам факт організації такого заходу задля підтримки людей з особливими потребами. Дуже рада, що зробила крок у цьому напрямку.
Дякую усім, хто допомогав організувати, провести та висвітлити цей захід: Ірині Козачук, Ользі Шуман, Віталію Новікову, Ритченко Світлані, Скринченко Олені, Олександру Медюку, Артему Лютому, Олександрі Мастакової, Олені Ладченко, та усім робітницім бібліотеки! Проект МультиКреатив реализуєтся в рамках програми Active Citizens – British Council за підтримки ГО Міцна громада. ГО "Добро" організувало тренінг, завдяки якому заявка до Британської Ради стала успішною.
#multicreativ #activecitizensua #ngoStrongCommunity #LOTS_OF_SOCKS

 

Немає коментарів:

Дописати коментар