пʼятницю, 3 березня 2017 р.

"Ах, какое блаженство, знать, что я совершенство!"

Напередодні улюбленого свята всіх жінок, в літературне-музичне кафе під назвою "Ах, какое блаженство, знать, что я совершенство!" запросили бібліотекарки бібліотеки-філії № 1 колег - працівниць Добропільської міської централізованої бібліотечної системи. Ганна Володимирівна та Іванна Віталіївна оригінально привітали жінок зі святом Весни, любові та краси. Насичений, інтелектуальний сценарій примусив присутніх відчути різноманітні, найщиріші емоції та відчуття.
Жінки замислилися над місцем Жінки в сучасному світі, значенні Жінки в масштабному сенсі Всесвіту та важливій ролі Жінки в своїй маленькій родині. Ніхто ж не буде заперечувати що Жінки це особливі істоти - це ми такі суперечливі, такі різні і такі багатогранні. Кожна з нас неповторна і в кожній особисті гідності відблискують по-особливому. Господарки "кафе" підготували зворушливий відео-ролик з фото фахівців бібліотечної справи. Переглядавши фото, я зловила себе на думці, що кожна жіночка дійсно красива по-своєму, а мої колеги всі без винятку з добрими очима.
Ми згадали найяскравіші образи жінок та приклади кохання  зі світової літератури. Для кожної Жінки важливо бути коханою, важливо мати  поруч надійне плече підтримки того самого єдиного. Любов це світле, прекрасне почуття, яке послане людині вищими силами, як дорогоцінний дар, який вимагає особливої турботи і уваги. Література це та губка, яка вбирає почуття, властиві людині і відображає їх на папері. А у кожної з нас свої історія, своя неповторна "книга".
Жінка - Мати. Мама - це слово, яке звучить на різних мовах світу з однаковою ніжністю.  Все прекрасне на землі - від світла сонця, від кохання жінки, від молока матері. 8 березня - це ще одна нагода сказати своїм матуся слова любові і вдячності за подароване життя. На жаль не у всіх є така можливість... але вірте, що мами і в цьому світі і в іншому, завжди поруч з нами.

Наприкінці зустрічі ведучі ще раз підкреслили, що кожна з нас - неповторна і володіє особливими якостями притаманними лише нам. Особливо я, відвідавши літературно-музичне кафе, насолодилася товариством колег, гарним спілкуванням і добрими емоціями. 
Справжнім сюрпризом для всіх став музичний подарунок від Бруцької Іванни Віталіївни - бібліотекарки бібліотеки-філії, яка виконала пісню "Свіча" і ще раз довела, що бібліотекарі володіють справжніми талантами в тому числі і вокальними. 
Велика вдячність організаторам літературно-музичного кафе - Сафоновій Ганні Володимирівні та Бруцькій Іванні Віталіївні за можливість відчути себе справжньою Жінкою - "досконалістю та ідеалом".

Шуман Ольга

Немає коментарів:

Дописати коментар