суботу, 28 травня 2016 р.

Враження від відвідування Кіровоградщини



25-26 травня в рамках проекту «Український Донбас» делегація з Добропілля в кількості 27 осіб відвідала місто Кіровоград. Делегацію очолила начальник відділу культури і туризму Білоус Людмила Миколаївна. До складу делегації увійшли вихованці музичної школи № 1, викладачі та директора музичних шкіл. Від Централізованої бібліотечної системи було направлено 4 фахівця бібліотечної справи. 
Знайомство з культурою цього міста розпочалося буквально з перших хвилин прибування на Кіровоградській землі. Відвідали Кіровоградську музичну школу №1 ім. Г.Нейгауза, музичне училище, обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л.Кропивницького, краєзнавчий музей, народний меморіальний музей Юлія Мейтуса при музичній школі № 2, обласну універсальну наукову бiблiотеку iм.Д.I.Чижевського, Кіровоградську обласну бібліотеку для юнацтва ім. О.М. Бойченка, Кіровоградську обласну бібліотеку для дітей ім. Т. Г. Шевченка та дендропарк.
Якщо врахувати той факт,що на знайомство з культурними надбаннями Кіровограду у нас була лише доба, то зрозуміло, що така програма була занадто насиченою.
Нам, як бібліотекарям, хотілося б більше поспілкуватися з фахівцями бібліотечної справи, але час був дуже обмежений. Варто зазначити що вражень від цієї поїздки багато, і вони залишаться надовго в пам'яті.
Фото-звіт скаже найкраще, ніж будь які слова:
Привітання від директора департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації Валентини Животовської
 
 
 
 




Чесно скажу у такому вигляді в театрі почували ми себе не зручно

Ранок наступного дня, біля гуртожитку, в якому провели ніч

 
У дендропарку зранку


Біля облдержадміністрації
Зустріч з главою департаменту облдержадміністрації


 В обласній універсальній науковій бiблiотеці iм.Д.I.Чижевського

Зустріч з колегами - бібліотекарями Кіровограду



Савенко Лариса Миколаївна - директор обласної бібліотеки для юнацтва, особисто провела для нас екскурсію по бібліотеці, яка вражає своїми досягненнями, за що їй велика вдячність.



"Я їду додому"))

До речі  відстань від нас до Кіровограду біля 500 км. Дорога назад зайняла майже 12 годин, туди ми дісталися не на багато швидше. Це тому що дорога дуже погана ну і назад ми їхали вночі, під дощем, а ближче до ранку опустився білий як молоко туман, тому і так довго. 
Тобто в самому Кіровограді ми знаходилися приблизно стільки скільки їхали))

2 коментарі:

  1. Дякую колегам за єдність думки, за активну життєву позицію і за чудово проведений час в такій дружній бібліотечній команді! Віват четвірці бібліотекарів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дійсно, підтримка від колег, які брали участь у цих мандрах відчувалася) Наша четвірка не зламна)) навіть коли хтось вже починав бубніти та хникати (не буду на себе показувати пальцем) дружній поштовх в бік миттю приводив до тями)) Дякую, вам, дівчата, за підтримку, іскрометний юмор за розуміння з полу-слова.

      Видалити