понеділок, 23 травня 2016 р.

Інтелектуальна складова свята до Дня Європи

Море радості і позитиву подарувало мешканцям міста святкування Дня Європи в Добропіллі, що відбулося 21 травня на Центральній площі  міста.  У підготовці та проведенні свята прийняли участь заклади культури та освіти.
Задачею Центральної міської бібліотеки була перевірка інтелектуальних знань учасників свята. Бібліотекарі підготували і провели пізнавально-розважальну вікторину «Подорож до Європи». Всі гості свята мали змогу перевірити свої знання про країни ЄС та дізнатися багато чого нового.

Найвищу активність та зацікавленість проявили діти середнього віку. Найбільш ерудованим учасником та переможцем вікторини  став  Михайло Кутовенко, учень 7-А класу, НВК № 4. Хлопчик вразив своїми знаннями про особливості країн Європи. За свої старання отримав солодкий подарунок. 

Великий вибір розваг в суботній день на площі міста  не залишив байдужим нікого: концертна програма, аква-макіяж, представлення країн від шкіл міста, повітряні кульки в небі та конкурс малюнків на асфальті, в якому взяли участь і бібліотекарі. 


Немає коментарів:

Дописати коментар