четвер, 19 травня 2016 р.

Веб-портація поетичного слова «Акорди поезії українського Каменяра»

В 2016 році 27 серпня виповнюється 160 років з дня народження  Івана Яковича Франка - видатного українського письменника, ученого, громадського діяча. В зв'язку з цією датою в Україні 2016- рік, проголошено роком І.Франка. Багато заходів в бібліотеках країни приурочено до цієї дати, які відбуваються протягом всього року. 
В Центральній міській бібліотеці, в день української вишиванки - 19 травня, відбулася веб-портація з бібліотеками з різних куточків України, за ініціативою Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва. На зв'язку були Кіровоградска область, Івано-Франківськ, представники Донецької області - мережа бібліотек Добропільської міської ЦБС. Всіх нас в цей день об'єднали любов до поезії та бажання послухати безсмертні строки великого поета, які звучали  в рамках заходу, різними мовами.
На жаль, технічні неполадки зв'язку не дозволили нам вийти в ефір в режимі онлайн, тому  ми записали коротке відео з віршем І.Франка в перекладі Г.Ахматової, який хотіли представити.           Читає Тетяна Шуман - вихованка студії ведучих та шоу-програм "Престиж" м. Добропілля  



Висловлюємо подяку організаторам та учасникам  за цікавий та змістовний захід.

Немає коментарів:

Дописати коментар