пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Подорожі методиста (Бібліотека-філія № 4)

Осінь - складний період для бібліотечних працівників. Це пора звітів та планів на новий рік. Як же працюють наші бібліотеки? В яких умовах? Які проблеми є нагальними на сьогоднішній день? Всі ці питання з'ясовувала я на місцях. 
Першою  бібліотекою в яку я відправилася стала бібліотека-філія № 4 в місті Білицькому.  
В складних умовах доводиться зараз працювати бібліотекарям, бо в приміщенні школи, де знаходиться бібліотека робиться капітальний ремонт. Тож приміщення не опалюються. Дуже холодно і від того, не комфортно. Одне заспокоює, що після ремонту все налагодиться і стане знову тепло і затишно. 
Сподобалося мені в бібліотеці, не дивлячись на холод. Яскраво оформлені виставки, доповнюють одна-одну і перетворюються на одну велику композицію. Багато інформації можна дізнатися з оформлених стендів. Цікавим методом вважаю розміщення виставок серед стелажів. Це тематичні виставки на екологічну тематику, а також затишний куточок профорієнтаційної направленості, де можна присісти, почитати, зосередитися. 


Дякую господиням за гостинність, привітливість і відданість своїй праці. Тримайтеся наша четверта філія, Вам  зараз холодно і тому дуже важко працювати.  

Немає коментарів:

Дописати коментар