вівторок, 16 лютого 2021 р.

Бібліотечні фонди, або як знайти цікаву книгу

Первинною функцією бібліотеки, не зважаючи на всебічну комп’ютеризацію, залишається популяризація книги та читання. Як йшлося в диктанті національної єдності, «книжки — це знання й емоції, які, на відміну від щоденного потоку інформації, залишаються з нами надовго».

Які книжки до вподоби сучасному читачу? Що можуть запропонувати книгозбірні? Які бібліотечні події варто відвідувати, аби бути в тренді? Запрошуємо познайомитись з цікавинками бібліотек Добропільської міської територіальної громади.
 
Новина 1
Добропільська центральна міська бібліотека – одна з небагатьох, які були відібрані за Державною програмою поповнення фондів публічних бібліотек у 2020 році. Наразі, майже 1000 яскравих видань на будь-який смак від Українського інституту книги чекають на свого читача! 
Не хвилюйтесь, якщо немає часу прийти сьогодні ж! Телефонуйте 095-071-31-53 й замовляйте вподобану книжку. А знайомитись з новинками можна на офіційних сторінках центральної бібліотеки в соціальних мережах Facebook та Instagram.


Новина 2
Як давно ви відкривали книгу, якій виповнилось 100, 200, навіть 700 років від дня народження? Маєте чудову нагоду. Треба лише завітати до Білицької міської бібліотеки-філії або Святогорівської сільської бібліотеки-філії. До того ж зможете порівняти наскільки різняться бібліотечні фонди та читацькі уподобання в різних бібліотеках.
 

Новина 3
Увага! Увага! Увага! Добропільська дитяча бібліотека-філія звертається за допомогою до своїх юних користувачів. Всі охочі можуть взяти участь в розслідуванні та пройти квест за мотивами творів загадкової Мері Вестмакотт.
 

Крім цього в дитячій бібліотеці на читачів завжди чекають пригоди й цікаві зустрічі з улюбленими творами, такі як «Казки про Добро та Справедливість».


Новина 4
Дізнатися про найпопулярніші книжки серед односельців можна в Новодонбаській сільській бібліотеці, відвідавши виставку «На хвилях читацьких захоплень».
А в Ганнівській сільській бібліотеці читачі мають можливість вплинути на формування літературного смаку один одного, приєднавшись до акції «Твори добро – даруй бібліотеці книгу».


Зустрінемось в бібліотеці :)

Немає коментарів:

Дописати коментар