четвер, 27 червня 2019 р.

День Конституції України

Конституція України — основний закон держави, ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. Цей документ – закріплює суспільний і державний устрій країни, функції органів державної влади, основні права та обов’язки громадян.

Щоб з’ясувати наскільки гарно користувачі бібліотеки знають  Основний Закон України, бібліотекарки Добропільської центральної міської бібліотеки запропонували всім бажаючим взяти участь у вікторині присвяченій річниці Конституції України.

Добропільська бібліотека-філія №1 запросила на перегляд книжково-журнальної виставки "Навіки вільна Україна!"


Користувачі Новодонецької бібліотеки-філіалу №3 готувались до свята заздалегідь. 22 червня в молодіжному центрі «Альтаїр» було гамірно.  Це активні вихованці пришкільного табору прийшли на майстер-клас по виготовленню квітів в техніці  топіарій, з яких вирішили зробити мапу України. Діти з ентузіазмом взялися до роботи  І ось наступив найвідповідальніший момент – «малювання» мапи  барвистої України з виготовлених квітів. Кожна дитина з любов’ю намагалася долучитися до роботи. І їм це вдалося – мапа вийшла чудова.


В Білицькій бібліотеці-філії № 4 напередодні 28 червня відбувся відеоперегляд  «Конституція – серце держави».

А в дитячій бібліотеці 19 та 26 червня пройшли зустрічі в творчій студії  "Фокус". Вихованці Центру реабілітації для осіб з інвалідністю насолоджувалися творчим процесом - створювали анімацію до Дня Конституції України "Моє ім'я - Україна". Поки діти працювали над створенням декорацій, бібліотекарі ненав'язливо розповідали дітям про Україну, її державні символи, про найголовніший Закон нашої держави. Результатом двох творчих зустрічей стала анімація.



Любіть Україну, поважайте її закони, та будьте справжніми громадянами своєї держави!

Немає коментарів:

Дописати коментар