четвер, 27 червня 2019 р.

Канікули в бібліотеці

Літо – це завжди радість, море позитиву, розваги та гарний настрій.  А в дітлахів літо – це ще й канікули! І поки дорослі працюють, нашим юним користувачам ніколи нудьгувати. Бо в бібліотеці можна не лише почитати, а ще й цікаво провести вільний час. Цікаво як все відбувається? 

Працівники Добропільської центральної міської бібліотеки 3 червня провели конкурсно-розважальну програму «Сяйте усмішки, сонцем зігріті! Миру і щастя – всім дітям на світі!»6 червня до читальної зали бібліотеки завітали вихованці шкільного табору “Вербиченька” НВК №7 на пізнавально-розважальну програму “Скажи чарівне слово!”. Малеча брала участь у конкурсах, відгадувала загадки і навіть танцювала. А завершили захід переглядом улюблених мультфільмів. А ще були "Кольоровий дивосвіт", "Найкращому в світі батьку", "Безпечне літо".


Бібліотека-філія № 1 зустріла 3 червня вихованців пришкільного табору НВК №5 пізнавально-оглядовуою екскурсією "Бібліотека - книжчин дім", яку праціники філії намагалися зробити якомога цікавішею. Адже екскурсія - це перше знайомство дітей з бібліотекою, бібліотекарями, книгою, і від того, як вона пройде залежить будуть вони зацікавлені прийти сюди іще раз чи ні. А вже 6 червня наймолодші користувачі, вихованці ДУЗ "Волошка", долучились до заходу  "Казка мудрістбю багата", який відрізнявся від традиційних уроків казкотерапії тим, що був присвячений видатному російському поетові Олександру Сергійовичу Пушкіну та його творчості.

Не сумують і юні відвідувачі бібліотеки-філії № 2 міста Білозерське. 4 червня вихованці пришкільного табору ЗОШ №14  подорожували "Стежками чарівної казки", а 6 червня запалювали на бібліотечній дискотеці "Острів читання на планеті Літо".



"Літо під книжковою парасолькою" проводять вихованці пришкільних таборів 16 та 17 шкіл селища Новодонецьке. Разом з бібліотекою-філією № 3, діти "Малюють на воді" та проходять "Правовий квест по казках".


А в Білицькій бібліотеці-філії № 4 юних відвідувачів запрошує у гості Мультляндія. А для тих, хто бажає усамінтинтися з книжкою, працює читальна зала на свіжому повітрі.

Цікавий урок-розслідування "Увага! Розшукуються неслухняні діти!" за творами Григорія Остера підготували бібліотекарі дитячої бібліотеки-філії № 5 для постійних відвідувачів - вихованців літнього табору "Вербиченька". Діти згадували вередливі поради і з'ясовували разом з бібліотекарями чи потрібно ж ним слідкувати, чи робити все навпаки? А ще діти занурилися у "Дивовижний світ океанів", граючи, вивчали правила безпеки на дорозі


Тож, підсумовуючи, можна сказати, що літо розпочалось вдало!


Немає коментарів:

Дописати коментар