понеділок, 10 червня 2019 р.

Міжнародний день захисту дітей 2019

1 червня Добропільська міська ЦБС разом зі світовим співтовариством святкувала Міжнародний день захисту дітей, що покликаний привернути увагу громадськості до соціального захисту прав дитини в області виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичного і духовного розвитку незалежно від національності, суспільного походження, майнового стану та інших факторів. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.
Вже традиційно, третій рік поспіль, працівники Добропільської центральної міської бібліотеки долучаються до відзначення свята у загальноміському масштабі. В цьому році бібліотекарки зустрічали дітвору на локації «Дитинство». Дітям роздавались кольорові наліпки, на яких було запропоновано написати чи намалювати свою мрію. Як приємно було спостерігати, що мрії є не лише у малечі, а і в дорослих, які залюбки занурились в дитинство.


А бібліотекарі дитячої бібліотеки-філії № 5 представляли локацію «Пластилінографія». Діти завжди із задоволенням розмальовують малюнки, а пластиліном це робити ще цікавіше.



Цього року працівники Білицької бібліотеки-філії№ 4 разом з учнями  3-А класу ЗОШ №10 (класний керівник Науменко І.В.)організували та провели чудове святкове дійство «Місце зустрічі – країна дитинства».  Діти  з радістю привітали чарівну красуню, веселу й грайливу пору року - Літечко, яка  стала бажаною гостею  на дитячому святі.




       До свята долучились всі. Так, художник Добропільської міської ЦБС не лише оформлює виставки в бібліотеках, вона може створити справжні шедеври на дитячих обличчях. Пані Олена 1 червня допомагала дітям перевтілитись в героїв улюблених книжок.



Приємно, що учасники святкових заходів отримали від ігор та різноманітних конкурсів море задоволення.

Немає коментарів:

Дописати коментар