середу, 30 вересня 2020 р.

Вітаємо переможців конкурсу!

Бути бібліотекарем – означає бути креативним, мати бажання постійно самовдосконалюватись й зростати над собою, опановувати нові знання й навички. Цього року  творчий потенціал колективу було спрямовано на створення відео для участі в Конкурсі презентаційних  відеороликів.


Було створено 5 робіт, які можна переглянути за посиланням. Вдячна колежанкам за активну участь в конкурсі. Отримали дуже різні за подачею, виконанням, та змістовним наповненням роботи, які презентують роботу бібліотек і відкривають їх для користувачів з незвичного ракурсу.

Оцінювання відео робіт, представлених на Конкурс, здійснювалось за 10-бальною шкалою, де 10 балів - робота справила найкраще враження, 0 балів - робота справила найгірше враження. Під час оцінювання експертам було запропоновано звертати увагу на наступні критерії:
  • тривалість відео – до 2-х хвилин;
  • чіткість та ясність основної думки відео;
  • пізнавальна інформативність і змістовність;
  • оригінальність, креативність та майстерність роботи;
  • естетичність роботи та загальне сприйняття;
  • дотримання принципів академічної доброчесності.
До складу експертної ради Оксана Бояринова  – PR-менеджер ВГО Українська бібліотечна асоціація, Катерина Вірютіна - завідуюча сектором інноватики та професійного розвитку відділу науково-методичної роботи ХДНБ ім. В.Г.Короленка , Євген Сагайдак - керівник народної студії телебачення і преси «Рожевий слон» ЦДЮТ відділу освіти Добропільської міської ради, Яна Сергєєва - головна редакторка сайту ДоброNews.City, кореспондентка ТК «Орбіта», кореспондентка міськрайонної газети «Новий шлях», Ольга  Супрядкіна  – головний спеціаліст Відділу культури і туризму Добропільської міської ради. Підсумковий результат отримано шляхом складання оцінок всіх експертів.
 
Перемогу отримала робота Бібліотеки-філії №2 м. Білозерське.


А ось користувачі своїми лайками підтримали роботу бібліотеки-філії №4 м. Білицьке.


Вітаємо переможців!  

Немає коментарів:

Дописати коментар