вівторок, 23 жовтня 2018 р.

"Професійність крізь призму душі і серця" Професійні пазли

"Професійність крізь призму душі і серця" - таку поетичну назву мав семінар, який пройшов 18 жовтня в рамках підвищення кваліфікації бібліотечних працівників в місті Білицькому на базі бібліотеки-філії № 4. Колеги радо зустрічали представників Добропільської міської ЦБС з хлібом і сіллю. Семінар мав цікаву форму роботи - професійні пазли. Адже саме з маленьких не помітних деталей, таких як пазли, складається успішна  загальна картина - професійна діяльність закладу. 
Краснопольська Тетяна Володимирівна, Піщенко Наталя Володимирівна, Гул Лариса Петрівна  - господині в бібліотеці-філії № 4 поділилися досвідом роботи з різних напрямків діяльності, особливо пишаючись безліччю партнерських відносин з різними закладами міста: загальноосвітніми закладами, музичною школою №2, Білицьким будинком-інтернатом, Білицьким технічним ліцеєм, Білицьким парком культури та відпочинку. Представники цих закладів підтверджували добрі стосунки з бібліотекою, підкреслюючи  важливість дружби для мешканців міста. 
Перед бібліотечними працівниками виступили: Булатова О.Г. - бібліотекар Білицького професійно-технічного ліцею, Бойко А.О. - психолог БДІ, Мельник Надія - учасниця клубу "Пишущая братия", Краснопольській А.В. - директор Білицького парку культури та відпочинку та колектив вчителів музичної школи № 2.






Семінарська форма навчання як форма підвищення професійного рівня склалася за десятиліття. Вона актуальна і зараз, бо ніякі соціальні мережі, ніякі скайп-конференції та віртуальні навчання не замінять звичайного людського спілкування та тепла душі. "Живі" семінари, спілкування, обговорення дають відчутний емоційний результат.

Немає коментарів:

Дописати коментар