пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Творчість - основа успіху

"Творчість - основа успіху" - повторюю я постійно своїм колегам. Кожен розуміє по своєму це слово "творчість", хтось всю свою творчість здатен проявити тільки на роботі, хтось взагалі вважає, що творчість, це обов'язкове вміння щось самому робити своїми руками, хтось просто не вміє мислити стандартно, а тільки творчо, тільки креативно і за межами уяви. 
За моїм власним спостереженням, бібліотекарем може працювати тільки творча людина. І що найцікавіше, я вважаю, що творчість здатна розвиватися, вона безмежна у різних своїх проявах. В Добропільській міській ЦБС працюють тільки такі бібліотекарі - творчі особистості, які проявляють свої здібності з різних сторін і приваблюють своїми багатогранними талантами. 
Про одне з захоплень Ірини Олександрівни Козачук - заступника директора ЦБС, телеканал "Орбіта" зняв відео.

Ірина Олександрівна взагалі  неординарна людина до якої можна звертатися як до консультанта не тільки бібліотечної справи, а як до спеціаліста найширочайшого профілю). Виставка ляльок зараз розміщена в АРТтериторії Центральної міської бібліотеки, можна прийти подивится, поспілкуватися та обговорити жіночі образи літературних "Дам епохи". 

Немає коментарів:

Дописати коментар