понеділок, 25 січня 2016 р.

Тетяни - Танюшки зі святом!

25 січня  відзначається День Тетяни або День студента. Не кожному імені так пощастило, як Тетянкам, не  у всіх імен такий прославлений День янгола. Отже наші знайомі та незнайомі, близькі та далекі - Танюшки зі святом Вас.
В цей день приходить на згадку найвідоміший літературний персонаж з ім'ям - Тетяна. Це Тетяна Ларіна з роману О.С.Пушкіна "Євгеній Онєгін". Саме вона стала еталоном і прикладом для незліченних жіночих персонажів у творах багатьох російських і українських письменників, «національний тип» жінки, палкої і чистої, мрійливої ​​і прямодушної, надійного друга і героїчної дружини. Здається, всі Тетяни володіють найкращими рисами які втілені в цій героїні.
Багато і жінок письменниць з іменем Тетяна, які не перестають дивувати нас цікавими творами про сильних жінок, таких якими являються всі Тетяни (ім'я забовязує, аже ім'я яскраве, гарне і красиве, хоча і не дуже блискуче і видатне. Воно передбачає у своїй носительці особистість велику і мужню. Ім'я емоційне і тверде. Є в ньому якась рішучість і самовпевненість. )
Тож, вперед за книгами про Тетян і написаних Тетянами до найближчої бібліотеки.



Немає коментарів:

Дописати коментар