середу, 6 жовтня 2021 р.

«Уклін тобі, осіннє покоління…»

 1 жовтня в усьому світі відзначався Міжнародний день людей похилого віку. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

До цього свята працівники Добропільської міської бібліотеки-філії №1 разом з соціальними працівниками  територіального  центру захисту населення для пенсіонерів  міста провели святкову зустріч «Мудрості стигла пора». 


Саме в чудовий осінній день 1 жовтня, у Білицькій міській бібліотеці-філії відбулися літературні посиденьки «Ніжна мелодія осені», які зібрали людей поважного віку, місцевих поетів та шанувальників книги.   Лунали ліричні вірші, сердечні слова  чергувалися з музичними номерами та теплими привітаннями. Бібліотекарі створили теплу, дружню атмосферу згуртованості, добра та щирості.

 
До Міжнародного дня людей похилого віку у Світлівській сільській  бібліотеці-філії для читачів поважного віку і не тільки організовано книжкову виставку-пораду  «Щоб осінь була золотою», де представлено літературу з порадами, як продовжити молодість, як зберегти здоров'я і досягти активного довголіття, з питань  пенсійного та соціального забезпечення.


Святогорівська сільська бібліотека-філія  для своїх літніх читачів запропонувала цікаву книжкову виставку під назвою «Як серце осені не хоче...».


Отже, як бачимо, життя продовжується і в період похилого віку, більше того воно залишається цікавим, багатогранним, і наш обов’язок, щоб ці люди щоденно відчували повагу і турботу, не втрачали суспільної активності. 


Немає коментарів:

Дописати коментар