понеділок, 23 квітня 2018 р.

"Дитяча бібліотека на службі дітям: можливості розвитку, освіти та спілкування"

20 квітня на базі дитячої бібліотеки філії  № 5 Добропільської міської ЦБС відбувся семінар для бібліотечних працівників "Дитяча бібліотека на службі дітям: можливості розвитку, освіти та спілкування". Відкрила зустріч Оксана Іванівна Рябовол, презентуючи роботу бібліотеки. Філія обслуговує не тільки дітей. За єдиною реєстрацією в 2017 зареєстровано 1714 користувачів, з них - 672 - діти до 15 років. Фонд бібліотеки достатній для задоволення потреб користувачів будь якого віку - 39624 примірників. Крім основних функцій бібліотеки- популяризація та видача літератури, в бібліотеці проходить багато цікавих тематичних заходів, різноманітні майстер-класи, ігрові форми роботи. Дитяча бібліотека-філія  № 5 відрізняється креативним  підходом до оформленням книжкових виставок. 
Гордістю бібліотеки є налагоджені партнерські стосунки з багатьма закладами міста. Про це  свідчили і запрошені гості, які виступали на семінарі: Баранець Світлана Костянтинівна  - начальник відділу у справах сім'ї та молоді Добропільської міської ради, Вертій Наталя Володимирівна - вчитель музичної школи № 1, Воронова О.В. - методист департаменту екології та природних ресурсів, Ломакіна Ольга Володимирівна - постійний користувач бібліотеки, Зеленська Олена - представниця ЦМР. 

Ірина Олександрівна Папето - завідувачка бібліотеки школи-інтернату представила нову і цікаву форму роботи - леп бук і  можливості її використання в бібліотеці. 

Бібліотекарі Нечаєва-Боєва Н.О. та Бурлакова Ю.О.  підготували практикум "Впроваджуємо нові форми роботи: квест в бібліотеці".  Квест, як форма роботи набирає популярності в бібліотеках, Наталя Олександрівна поділилася секретами як його правильно розробити і провести.

На згадку про подію, декілька відео-фрагментів зустрічі.


Дякуємо за змістовну та інформативну зустріч господиням - всім працівникам дитячої бібліотеки-філії № 5

1 коментар:

  1. Дякуюмо колегам за приємні слова, участь у семінарі і маємо надію, що ще зустрінемось в стінах нашої дитячої!

    ВідповістиВидалити