четвер, 9 вересня 2021 р.

Зберігаємо пам'ять про подвиг

День 8 вересня для всіх жителів Донбасу завжди знаменувався святковими  урочистостями з нагоди чергової річниці визволення нашого краю від нацистів, вшануванням ветеранів – фронтовиків, підпільників і партизанів, учасників трудового фронту, всіх тих, хто бачив і пережив Другу світову війну.

З приводу цієї дати в бібліотеках  громади оформлено:


Література представлена на виставках, містить документальний матеріал та художні твори про військові події 1943 року, що стали знаковими у визволенні Донбасу від фашистських загарбників під час Другої світової війни.

До цієї дати Добропільська міська дитяча бібліотека-філія пропонує ознайомитися з ретро-презентацією "Ти вистояв і переміг, Донбас!", яка містить не тільки документальні кадри з далекого 1943 року, а й тематичний список літератури.

З метою гідного вшанування пам’яті визволителів Донбасу в читальному залі  Центральної міської бібліотеки для  учнів 11 класу НВК № 7 проведено урок пам`яті «Ти вистояв і переміг,Донбас!».

У Святогорівській сільській бібліотеці філії відбувся урок мужності «Живи і пам'ятай», під час якого згадали  трудові  й бойові  подвиги,  що  дозволили  досягти   перемоги,  і жахливі  втрати,  які  зазнала  наша  Вітчизна  та  її  народ  під  час війни.

Кожен рік віддаляє нас від тієї великої кровопролитної світової війни. Важливим є вшанування тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини, врятував світ від нацистської навали. 

Немає коментарів:

Дописати коментар