середа, 25 серпня 2021 р.

Живи та міцній, Українська державо!

Історія України – це шлях до Незалежності,  шлях,  на якому кожна подія – це крок до мрії. Цьогоріч  українці святкують 30 років з дня проголошення Незалежності своєї країни.

Бібліотеки  Добропільської МТГ долучились до відзначення 30-річчя незалежності України  та  Дня Державного Прапора.

Центральна міська бібліотека підготувала книжкову виставку «Незалежна і єдина – моя Україна», в Білицькій міській бібліотеці-філії оформлено книжкову експозицію «Україна: від минулого до сьогодення», в Шевченківській сільській бібліотеці-філії привертає увагу користувачів книжкова виставка «Ти у мене єдина». Матеріали представленні на виставках, висвітлюють історію формування української державності, знайомлять з видатними постатями України, які все своє життя присвятили боротьбі за незалежність нашої країни, з історією національних державних символів та культурною спадщиною українського народу.



Працівниками Добропільської міської бібліотеки-філії №1 створено інтерактивну презентацію «Незалежність:визволення, воля, відродження», яка містить багато корисного матеріалу про роки становлення та розбудови нашої держави.


Напередодні святкових дат працівники Білицької міської бібліотекиі-філії завітали до ДНЗ №12 «Дзвіночок» та провели для дітей середньої та старшої  груп  патріотичний калейдоскоп  «Чудова земля – Україна».


У Світлівській сільській бібліотеці до Дня державного прапора і 30-річчя незалежності України для читачів дітей різного віку проведено урок державності "Витоки державної символіки України". Діти познайомилися з історією державних символів України, взяли участь у патріотичній вікторині "Ми всі  українці  - єдина сім'я", питання якої були присвячені історії нашої держави, культурі і народним традиціям, українській мові.



Немає коментарів:

Дописати коментар