четвер, 1 квітня 2021 р.

Свято дитячого читання

Тиждень дитячого читання – свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, спілкування з однодумцями, участь в цікавих дійствах та акціях, демонстрація читацьких талантів.

В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, бібліотечні працівники підготували для юних користувачів багато цікавих та змістовних заходів.

Приміщення бібліотек прикрашали яскраві та привабливі книжкові виставки з літературою на всі смаки:



Не менш цікавими і захоплюючими були заходи до Тижня дитячого читання, які організувала кожна бібліотека.

Гостями Центральної міської бібліотеки стали учні 4-В класу НВК № 4, які разом з відомими героями казок  здійснили уявну мандрівку «Завітай у світ книжковий, дивовижний і казковий».

Бібліотекарі Добропільської міської бібліотеки-філії №1 організували онлайн-зустріч з дитячим письменником Сергієм Бакуменко, який провів урок доброти для учнів 4-Б класу ЗОШ № 19. Письменник читав свої оповідання, захопливо спілкувався з дітьми, всі разом обговорювали важливі соціальні теми, які підіймає у своїх оповіданнях пан Сергій. Зустріч була щирою та емоційною.

В читальній залі цієї ж бібліотеки відбувся бібліотечний урок «Чарівна оселя книжок» для учнів 1-А кл. НВК №4. Метою заходу було формування у молодших школярів умінь, як треба поводитися з книгою та навичок самостійного, свідомого читання.


Жваво і весело пройшла літературна мандрівка «Мандруємо книжковими меридіанами» для юних користувачів в Святогорівськїй сільській бібліотеці-філії.



Немає коментарів:

Дописати коментар