понеділок, 23 листопада 2020 р.

День гідності та свободи

Щороку 21 листопада в День Гідності та Свободи українці віддають шану патріотизму і мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

В бібліотеках Добропільської міської ЦБС з нагоди  відзначення цієї дати було проведено низку заходів.

До бібліотеки-філії №2 завітали на годину пам’яті «Революція Гідності: події та люди» вихованці гуртку сценічної майстерності «Витівники». Бібліотекарі разом з підлітками пригадали події 7-річної давнини, які поки не стали історією, і ятрять душі мільйонів українців.

Працівники бібліотеки-філії №3 презентували мешканцям Новодонецька інформаційну полицю «Події, що змінили долю України», на якій представили фотоальбоми, романи, оповідання, нариси, присвячені подіям в Україні початку XXI століття.

Для тих, хто не мав змоги завітати до книгозбірень через карантин бібліотеки-філії №4 та №2 підготували інтерактивний плакат «З Днем Гідності та Свободи» та віртуальну виставку «За свободу неньки. За гідність народу».


Немає коментарів:

Дописати коментар