середу, 15 серпня 2018 р.

Обласний семінар "Використання інноваційних технологій у роботі з дітьми і юнацтвом"

       14 серпня, на базі центральної бібліотеки Добропільської районної ЦБС відбувся обласний семінар "Використання інноваційних технологій у роботі з дітьми і юнацтвом". У ньому  взяли  участь  бібліотекарі Добропільського району, Шахівської громади а також методист Добропільської міської ЦБС Д.В. Черкашина.
       Н.Г. Вірко, завідуюча відділу обслуговування дитячої центральної бібліотеки ім. О.С. Пушкіна м. Краматорська,  представила консультацію «Сучасна бібліотека: змінюємо формат, створюємо новий образ». Вона ознайомила присутніх з досвідом роботи дитячої бібліотеки, розповіла про співпрацю з психологами та філологами іноземних мов. Продемонструвала відеофрагмент телепередачі "Читаюче місто", яка створюється у рамках співпраці бібліотеки із місцевим телеканалом.
    Провідний бібліотекар юнацького відділу  центральної міської публічної бібліотеки м. Краматорська  Т.А. Рєзнік ознайомила з досвідом творчих надбань і розкрила тему «Інноваційні форми роботи». Мова йшла про важливу частину бібліотечної діяльності - оформлення книжних виставок. Велику увагу Тетяна Анатоліївна приділила такому сегменту , як проведення квестів.
    




    Підбиваючи підсумки, учасники констатували, що ефективна робота сучасного бібліотекаря неможлива без професійного спілкування та корпоративної взаємодії.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар