вівторок, 14 грудня 2021 р.

Добро і милосердя єднає серця

 Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і добробуту. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.

З нагоди цієї дати працівники Білицької міської бібліотеки-філії  запросили учнів спеціального класу ЗОШ  №10 на гру - вікторину  «На гостини до бібліотеки». Під час проведення заходу школярі розфарбовували розмальовки, відгадували загадки про зиму,  грали в цікаві ігри, відповідали на питання вікторини. Дітям захід сподобався, тому що вони отримали не тільки багато нових знань, але і маленькі сувеніри на згадку про зустріч в бібліотеці!


До Міжнародного дня людей з інвалідністю бібліотекарі дитячої міської бібліотеки-філії підготували соціальний ролик на онлайн-сервісі YouTube "Всі різні - усі рівні". Це відео стане приводом задуматися над проблемами, з якими щоденно стикаються люди з інвалідністю, посилити увагу до захисту їх гідності, прав і добробуту.


Працівники Центральної міської бібліотеки підготували флаєр з контактними даними державних та територіальних центрів соціального обслуговування населення, товариств, громадських організацій для надання допомоги людям з інвалідністю, який розміщено на сайті бібліотеки.

Але не будемо забувати про головне –  найбільше, чого потребують такі люди – це наша увага та розуміння. 

1 коментар:

  1. містер Педро абсолютно неймовірний. він був таким чуйним, таким терплячим і чесним і просто чудово виконував свою роботу кредитного спеціаліста. Я куплю з ним кожен майбутній будинок, якщо коли-небудь переїду в округ Колумбія. він просто найкращий». Я рекомендую всім, хто тут шукає позику, зв’язатися з кредитним спеціалістом Педро на електронну адресу... pedroloanss@gmail.com зателефонувати в WhatsApp: +18632310632

    ВідповістиВидалити