вівторок, 9 березня 2021 р.

Свято весни, краси і любові

8 березня - свято, яке традиційно вважається днем жіноцтва, було офіційно підтримано Організацією Об’єднаних Націй і має назву Міжнародний день прав жінок і миру.

Саме цього дня ми вітаємо наших матусь, бабусь, сестер, вчителів, подруг — усіх жінок, яких любимо, поважаємо. Для дітей - це, в першу чергу, свято Мами.

З нагоди цього свята в Білицькій міській бібліотеці-філії для широкого кола презентована книжкова виставка «Жінка – величне, дивне слово».  У матеріалах, зібраних на виставці користувачі зможуть знайти  історичну та художню літературу про найяскравіші постаті українських жінок, скористатися порадами по вихованню дитини, як бути успішною, красивою та здоровою.


А напередодні цього чарівного свята працівники бібліотеки для жительок міста підготували літературно – музичну  композицію  «Чаруюча посмішка жінки».


Гарний, святковий настрій подарувала відвідувачам-жінкам фотосесія 8 березня - свято всіх жінок  в Новодонбаській сільській бібліотеці-філії.


Цього дня слід обов'язково привітати маму, адже вона одна із найважливіших жінок у житті кожної людини. Тому один з майстер-класів у творчій лабораторії «Умілі долоньки» Святогорівської сільської бібліотеки-філії було присвячено виготовленню подарунку для  мами «Сюрприз на 8 Березня».


Немає коментарів:

Дописати коментар