суботу, 9 травня 2020 р.

1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо

За 75 років, що минули від завершення Другої світової війни чи дізналися ми всю правду про неї? Чи винесли всі уроки? Чи маємо право забути про мільйони загиблих?

8 травня – День пам'яті та примирення, 9 травня –  День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні . Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв.


Не зважаючи на карантин, бібліотеки-філії Добропільської міської ЦБС підготували серію віртуальних заходів, присвячених трагічним подіям Другої світової війни.

Віртуальні виставки «75 років ПЕРЕМОГИ. 1939 - 1945 рр.» від Центральної міської бібліотеки, «Роки війни – століття пам’яті» від бібліотеки-філії №4, «Ми пам’ятаємо» від бібліотеки-філії №3 висвітлюють причини виникнення Другої світової війни та відтворюють широку панораму подій від початку війни в 1939 році до капітуляції нацистської Німеччини.

Дитяча бібліотека-філія №5 підготувала поетичний марафон «Пам’ятайте».


В бібліотеці-філія №2 стартувала акція «75 років Пам'яті» спільно з колективом сценічної майстерності «Витівники». Працівники бібліотеки-філії №4 запросили своїх користувачів на онлайн-бесіду, де обговорювали причини виникнення міфів про війну.

Не забуваймо, що гаслом цих пам'ятних днів є «1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо».

Немає коментарів:

Дописати коментар