пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

В Україні відзначають день збройних сил


Щорічно 6 грудня відзначається День Збройних сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у кривавих війнах та конфліктах від Київської Русі і до нашого часу.

5 грудня напередодні  свята в Центральній міській бібліотеці Добропілля відбувся патріотичний урок «Захисники України». Учні молодших класів школи № 7 дізнались про історію свята. Й власноруч виготовили подарунки для своїх татусів та дідів. А 6 грудня в дитячій бібліотеці-філії № 5 відбулась година історії.


З нагоди свята в бібліотеці-філії № 1 (м. Добропілля) експонували книжкову виставку-привітання «Будь вірний, вину України!», в бібліотеці-філії № 2 (м. Білозерське) презентували викладку літератури «Професія – захисник Вітчизни», в бібліотеці-філії № 3 представили інформаційну викладку, в бібліотеці-філії № 4 (м. Білицьке) оформили книжковувиставку «Вірний син свого народу», присвячену мужнім захисникам Батьківщини.


З літератури, представленої на виставках, відвідувачі мали змогу дізнатися про історію української армії від Київської Русі до сьогодення,  можемо зазирнути в минуле та подивитися, якими були однострої та зброя українських воїнів у різні історичні епохи.

Немає коментарів:

Дописати коментар