пʼятницю, 22 листопада 2019 р.

Україна - територія Гідності та Свободи

21 листопада ми відзначали вже шосту річницю Дня Гідності та Свободи.
В новій історії України День Гідності та Свободи – державне свято, яке має дуже важливе значення. Цього дня ми вшановуємо мужніх патріотів, які незламно стояли на захисті прав наших громадян і національних інтересів нашої країни.
Героями Майдану стали звичайні люди з різних куточків нашої держави — заробітчани, науковці, підприємці, вчителі… Якби не Майдан, вони б ніколи не зустрілися. Це він об’єднав їх, зробив побратимами та «воїнами світла».
З нагоди вшанування пам’яті, найкращих синив і доньок України, які стали на захист своєї Гідності, в Центральній міській бібліотеці м. Добропілля розгорнуто патріотичну полицю «Україна – країна нескорених», в Білозерській бібліотеці-філії № 2 інформаційно-патріотичну полицю «Небесна сотня на сторожі гідності», в Білицькій бібліотеці-філії № 4  розгорнуто викладку книг «Майдан у серці українців».
Аби пам’ять про величезну самопожертву героїв Небесної сотні назавжди залишилася в серцях українців, працівниками було проведено низку заходів. Так в Добропільську центральну міську бібліотеку на патріотичніий урок «Україна - територія гідності та свободи» завітали учні 2-3 класів НВК № 7. Працівники Біліцької бібліотеці-філії № 4 запросили на патріотичну годину «У їхніх серцях жила Україна» учнів 2 класу ЗОШ№10.


Крім цього представники бібліотечної спільноти Добропілля приєднались до урочистого мітингу біля меморіальної плити на алеї  пам'яті Олександра Єрмакова.


День Гідності та Свободи — нагадування всім нам про те, якою ціною ми здобули новий шанс для своєї країни стати справжньою європейською державою.

Немає коментарів:

Дописати коментар