вівторок, 25 вересня 2018 р.

Шановні бібліотекарі! Сердечно вітаємо Вас з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!


Сьогодні бібліотеки великих міст та малих містечок, селищні та сільські бібліотеки, бібліотеки в ОТГ Донецької області знаходять і впроваджують нові форми спілкування з читачами. Вони беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору, сприяють формуванню моральних принципів підростаючого покоління. А працівники бібліотек - незамінні помічники в оперативному і якісному забезпеченні інформацією.Ви несете своїм читачам радість знань, високу культуру, любов до книги та читання. Нехай Ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашого рідного краю.
Бажаємо Вам нових ініціатив, цікавих перспективних проектів при виконанні свого професійного обов'язку. Нехай Ваша праця - праця хранителів людської мудрості - завжди користується заслуженою повагою в суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях! Бажаємо Вам ніколи не падати духом, завжди бути бадьорими та усміхненими!
Міцного всім
Вам здоров'я, щастя, благополуччя та нових творчих здобутків у Вашій благородній справі!

Президія ГО «ДОВ УБА»



Методико-бібліографічний відділ Добропільської міської ЦБС приєднується до привітань зі Святом і бажаємо Вам, колеги, творчої наснаги, натхнення і не зупинятися на досягнутому. 

Немає коментарів:

Дописати коментар