четвер, 25 серпня 2016 р.

День Незалежності України в бібліотеках Добропільської міської ЦБС

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.
Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. В бібліотеках Добропільської міської ЦБС пройшли різноманітні заходи, присвячені цій знаменній події. 
Виставка-експозиція «25 років Незалежності України», оформлена в читальному залі Добропільської ЦМБ, присвячена цій знаковій даті в історії нашої ще такої молодої держави, відображає складний і тернистий шлях, пройдений нашою Батьківщиною до заповітної мрії – незалежної України.
В бібліотеці філії № 1 бібліотекарі підготували виставку "Горнусь до тебе, Україно"Спільно з працівниками Добропільського міського відділу кримінально - виконавчої інспекції УДПтСУ в Донецькій області завідуюча бібліотеки - філії №1 Сафонова Г.В. привітала всіх присутніх зі святом, ознайомила з історією становлення незалежної України. Відвідувачі бібліотеки, а також всі працівники і підопічні інспекції переглянули надихаючий відеоролик під назвою " Україна . Народжені вільними " випущений 25 -й річниці незалежності України .
 
 З нагоди 25-річчя Незалежності України 22 серпня 2016 р. бібліотека-філія №2 спільно з Білозерським ОКЦ провели захід: патріотичне рандеву «Це моя Україна».

 В читальному залі бібліотеки-філії № 4 оформлена книжкова виставка-експозиція «Я вірю в майбутнє твоє, Україно!», на дорослому абонементі для всіх категорій читачів оформлена книжкова виставка «Прапор –символ державності України», для дитячої аудіторії - виставка перегляд «Рідна земля для нас всіх - Україна».
Для дітей середнього шкільного віку була проведена вікторина «Рідна земля для нас всіх-Україна» до Дня Незалежності України.


До відзначення 25-ї річниці з Дня проголошення Незалежності України працівники бібліотеки-філії № 5 організували для своїх користувачів відео-перегляд документального фільму «24 серпня 1991 року:  яким був день Незалежності в Україні?», який відтворили Факти ICTV . А допомогли  їм в цьому лідери суспільної думки, політики, зірки шоу-бізнесу та спорту. Після перегляду обмінялися думками про побачене. Кожен висловив думку і свою мрію - якою хочемо бачити свою країну ще через 25 років.


Завдяки заходам, приуроченим до Дня Незалежності нашої Держави, користувачі бібліотек Добропільської міської ЦБС ознайомилися не тільки з історичним минулим України, але з її сьогоденням, дізналися про державні символи, події, що сприяли встановленню незалежності держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар